Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2009

Πρωτοχρονια

Χρονια Πολλα και Καλη Χρονια για το Νεο Ετος 2009!! Να εχει ο κοσμος επιτυχιες-χαρα-φιλοδοξιες σε ολους τους τομεις..!
Ελπιζω να ειναι καλυτερο το ετος αυτο και ολοι μας να εχουμε περισσοτερη τυχη φετος!
Το περασμενο βραδυ για τους περισσοτερους ανθρωπους θα ηταν πολυ μαγευτικο.. Σιγουρα θα ακουσαμε τα βεγκαλικα, θα βαλαμε δυνατη μουσικη και θα χορεψαμε μεχρι τελικης πτωσεως..
Δεν ξερω για σας αλλα η πρωτοχρονια για μενα δεν ηταν κατι το ξεχωριστο..Μαλλον δεν εχω συνειδητοποιησει οτι εχουμε μπει στο 2009! Κριμα για τον καημενο τον χρονο!!
Παντως δεν ηταν κατι το ξεχωριστο για μενα ακομη.. Θα ξυπνησω ομως σε λιγο!!!
Η πλακα ειναι οτι οταν κοβαμε την βασιλοπιτα δεν με ενοιαζε για το φλουρι..ηθελα να το κερδισουν 2 αλλα κομματια αλλα το κερδισα εγω. Ας μην ειμαστε αχαριστοι! Χαρικα βεβαια.. Ηταν εντελως αναπαντεχο και κατι που δεν περιμενα καθολου! Αλλα αφου με θελει τοσο πολυ δεν θα του χαλασω χατιρι! Το 2009 με φωναζει και δεν το εχω παρει χαμπαρι! Πρεπει να υπακουσω!!
Φετος ριξαμε και το ροδι, για 1η φορα, εξω απο την βεραντα! Τι ωραιο μεθυστικο χρωμα που εχει!! Ειναι πολυ ομορφο!


Σημερα ειναι 1.1.2009.. και μονο που γραφω την ημερομηνια νιωθω κατι διαφορετικο.. Μ'αρεσει που οι μερες περναν γρηγορα!
Τωρα εχει ηλιο.. Ασυνηθηστο αλλα οχι απροσδοκητο.. Το περιμενα με αυτες τις ανωμαλιες του καιρου! Πολυ ηλιο εχει.. αλλα σιγουρα και κρυο.. Το κρυο αυτες τις μερες θα κυριαρχει!
Και ειναι το καλυτερο! Το λατρευω το κρυο.. Να ντυνεσαι ζεστα και να φορας καπελακια και παλτα χοντρα.. Να επισκευθεσαι ζεστα-ατμοσφαιρικα cafe και να πινεις ζεστη σοκολατα..
Αν και το ωραιοτερο ειναι η φλοκατη και το τζακι!
Πολλες αναμνησεις μου ερχονται τωρα! Και στο μυαλο μου ειναι κατεγραμενη η εικονα του καλοκαιριου!
Ας μην βιαζομαστε ακομα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου