Κυριακή 1 Μαρτίου 2009

Τρέλα στο Καρναβαλι... όχι στα βουνά

Καλα!! Σημερα ειναι η πρωτη φορα που κατεβαινω στο καρναβαλι και καινε τον καρναβαλο.. Εντα3ει, μην με βγαλετε ασχετη.. ειπαμε! Απλως δε το πολυσυνηθιζα!
Τελος παντων! Πριν παμε ηρθε μια φιλη μου απο το σπιτι να περιποιηθουμε τα προσωπα μας και να φτιαχνουμε, οι κοκετες!! Εκεινη ντυμενη διαβολακι με τα κοκκινα κερατακι και εγω εκανα εναν αυτοσχεδιασμο ρουχων. Παρδαλο ημουν με πορτοκαλι καπελακι!!
Μετα απο λιγη ωριτσα ( χρονοβορες ειμαστε ) κατεβηκα στη παραλια.. Χαμος!! Τα ειχα παι3ει! Περιμενα κοσμο αλλα οχι τοσο.. Ολη η πολη στη παραλια βρισκοταν! Βαδιζαμε γρηγορα και οι 3 μας μεσα στο λοχο του κοσμου για να βρουμε κανα cafe να καθισουμε!! Αχ!! Ολα γεματα!! Ολα ομως!!
Οπως πηγαιναμε το τι αφρο φαγαμε δεν περιγραφεται! Ηταν κατι αγορια στο δρομο και καθως περνουσαμε μας εριχναν εναν τονο αφρο! Ειχαμε γινει κατασπροι.. σαν φαντασματα ενα πραγμα! Μερικα αγορια μας ειχαν παρει απο πισω και μας ειχαν πασπαλισει!! Τα αχορταγα.. Βρηκαμε ομως cafe, τα πολυσηζητημενα και περιβοητα starbucks. Πηγαμε λοιπον εκει και πηραμε κρυα σοκολατα.. Μεσα ηταν και ενας "παλαβος" που εβγαζε φωτος και εβγαλε και την Δωρα!
Υστερα ξετρυπωσαμε και καθησαμε σε ενα παγκο απεναντι απο τα starbucks απολαμβανοντας τη σοκολατα!
Γυρνωντας στην παραλια παλι, ο αφρος επεφτε βροχη απο τα παιδια..
Αυτο που μου αρεσε περισσοτερο ηταν τα χρωματα των στολων τα οποια ηταν τοσο ομορφα που στολιζαν ολοκληρο το χωρο και μου ειχαν κεντρισει ιδιαιτερα το ενδιαφερον.. Αλλοι ειχαν ντυθει μοναχοι, αλλοι διαβολακια, ενας Αγ. Βασιλης και πολλες μπαλαρινες.. Καποιοι αλλοι ( καλη ωρα σαν κι εμενα ) αυτοσχεδιασαν! Καποιοι αλλοι παλι αποφασισαν να φορεσουμ τα καθημερινα τους πουχα. Υπηρχαν και πολλοι μεγαλοι, οι οποιοι καθοντουσαν στα cafe της παραλιας και οταν περναγαμε εμεις και ριχναμε αφρο στα αγορια ως αμυνα, θυμωναν ( με το δικιο τους βεβαια )!

Το καλυτερο! Πρωτη φορα στη ζωη μου που τρωω μαλλι της γριας και ηταν πεντανοστυμο! Μμμ... και δεν πιστευα οτι θα μου αρεζε! Δε το θεωρουσα κατι το σπουδαιο..

Παντως ηταν ολα πολυ ομορφα. Τα πυροτεχνηματα, που ηταν τοσο μαγευτικα! Με διαφορα χρωματα και φιγουρες! Σαν να χορευαν στον ουρανο και θελαν να εκπλη3ουν ολο τον κοσμο που τα κοιταγε με θαυμασμο! Επισης, η σκηνη που ειχε στηθει και τραγουδαγαν καποιοι..
Εδω ειναι μερικες φωτογραφιες που εβγαλα στον γυρισμο..

Στον γυρισμο, η παραλια ειχε σχεδον αδειασει..Πολυ λιγα ατομα βρισκονταν εκει περα κι αυτα κατευθυνονταν προς τα σπιτια τους.. Αν και η φωτο δεν φαινεται πολυ καλα μ'αρεσει πολυ.

Ενα κοριτσακια το οποιο ετρεχε χαρουμενο προς το "περιπτερο" για να παρει μπαλονια και γλυκα..

Η σκηνη που ειχε στηθει μπροστα απο τη γεφυρα και εκι πανω ερμηνευαν διαφορα τραγουδια. Τωρα ειχε αδειασει.. Ειχε στηθει, απ'οτι γνωριζω, απο το Σαββατο για να την εχουν ετοιμη.. Τωρα μονο καποιοι εμειναν να μαζεψουν τα υπολοιπα πραγματα που ειχαν μεινει..

Γυρνοντας περασαμε μεσα απο τις καφετεριες οπου το γλεντι συνεχιζοταν ακομα.. Μεσα γινοταν χαμος.. Ειχαν βαλει τα τραγουδια στο φουλ και χορευε ξεφερνα ο κοσμος.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Ααα!! Σας ευχηθηκα καλο μηνα??? Οχι! Εεε, λοιπον καλο μηνα!! Μπηκε ο Μαρτιος.. Ηρθε η ανοι3η.. Αν και κανονικα μπαινει στις 21 Μαρτιου που ειναι ισημερια.. Αλλα εγω βιαζομαι να καλοσωρισω την ανοιξη!!
Μα καλα τι γρηγορα που περνα ο καιρος.. Πωπω!! Να μην τα πολυλογο ομως! Αλλη φορα αυτα!!


Κι εχω μια νυστα τωρα!! Καληνυχτα..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου